Udruženje Kraljevina Srbija vas obaveštava da će u poluvremenu humanitarne utakmice za kliniku „Tiršova“, Kraljevina Srbija – Kraljevina Rumunija, biti organizovana nagradna igra za publiku! Učestvuju svi koji kupe kartu i time pomognu „Tiršovu“ a pobednika će izvući legendarni Dragoslav Šekularac!

Nagrada je komplet dres u kome će nastupiti naši igrači – replika opreme sa svetskog prvenstva u Montevideu!

   

Udruženje Kraljevina Srbija vas poziva na humanitrnu fudbalsku utakmicu koju ćemo igrati sa ANRM – udruženjem monarhista Rumunije, kojoj će prisustvovati članovi Kraljevskih porodica Rumunije i Srbije, 9. juna 2018. Meč počinje u 16:30 časova.

Utakmica će biti odigrana na stadionu BASK-a – „Careva ćuprija“ (Bulevar vojvode Mišića 24). BASK je prvi fudbalski klub osnovan u Kraljevini Srbiji, a predsednik i počasni član kluba je bio Kralj Aleksandar Prvi.

Ulaz je 150 dinara, sav prihod je namenjen za Univerzitetsku dečiju kliniku „Tiršova“, zadužbinu Kraljice Marije.

Povod je 96 godina od venčanja NjV Kralja Aleksandra Prvog i NjV Kraljice Marije i prve međunarodne fudbalske utakmice koju je reprezentacija Rumunije tom prilikom odigrala u Beogradu sa reprezentacijom Kraljevine SHS, a ovogodišnja utakmica je revanš meč, nakon prošlogodišnjeg odigranog istim povodom u Temišvaru.