Председник Удружења Краљевина Србија, господин Марио Мајсторовић, 28. децембра 2014. је био у својој првој званичној посети једном од одбора Удружења, након избора на ту функцију. Господина Мајсторовића је угостио Општински одбор Велика Плана, који је одабран као најбољи и најактивнији одбор Удружења у 2014.години.

    

1

Г. Мајсторовић је овом приликом обишао канцеларије одбора у којима је организован састанак са члановима сталног састава ОО.

У пријатељском разговору, председник Удружења је чуо њихова мишљења и планове о будућим активностима одбора, саслушао њихове импресије и запажања како се може унапредити и усавршити наш даљи рад и изнео им неке предлоге и сугестије и још једном похвалио све њихове досадашње активности у промовисању идеја Удружења и остваривању нашег коначног циља – васпостављања Краљевине Србије.

Г-дин Мајсторовић је председнику ОО Велика плана, господину Игору Стевановићу, на поклон уручио „Молитву за Краља“, репринт старог текста са сликом нашег Патрона, Њ.К.В. Престолонаследника Александра Другог.

Целу галерију слика погледајте на нашој Фејсбук страни: http://goo.gl/LGSVkB