Predsednik Udruženja Kraljevina Srbija, gospodin Mario Majstorović, 28. decembra 2014. je bio u svojoj prvoj zvaničnoj poseti jednom od odbora Udruženja, nakon izbora na tu funkciju. Gospodina Majstorovića je ugostio Opštinski odbor Velika Plana, koji je odabran kao najbolji i najaktivniji odbor Udruženja u 2014.godini.

    

1

G. Majstorović je ovom prilikom obišao kancelarije odbora u kojima je organizovan sastanak sa članovima stalnog sastava OO.

U prijateljskom razgovoru, predsednik Udruženja je čuo njihova mišljenja i planove o budućim aktivnostima odbora, saslušao njihove impresije i zapažanja kako se može unaprediti i usavršiti naš dalji rad i izneo im neke predloge i sugestije i još jednom pohvalio sve njihove dosadašnje aktivnosti u promovisanju ideja Udruženja i ostvarivanju našeg konačnog cilja – vaspostavljanja Kraljevine Srbije.

G-din Majstorović je predsedniku OO Velika plana, gospodinu Igoru Stevanoviću, na poklon uručio „Molitvu za Kralja“, reprint starog teksta sa slikom našeg Patrona, Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra Drugog.

Celu galeriju slika pogledajte na našoj Fejsbuk strani: http://goo.gl/LGSVkB