Милош Павковић

Milos Pavkovic

Милош Павковић, дипломирани правник – рођен је 10. марта 1986. године у Београду у монархистичкој породици.

Похађа основну школу „Стјепан Стево Филиповић“ коју је завршио као вуковац и ђак генерације. Своје школовање наставља у Првој Београдској гимназији где се истиче на културном и националном пољу и бива предложен од стране наставничког већа за награду из области друштвено хуманистичких наука. По завршетку гимназије уписује Правни факултет Универзитета у Београду и 2013. године стиче стручно звање правник, а 2016. и звање дипломирани правник и мастер правних наука.

По завршетку студија  једно краће време је радио у просвети, одакле се пребацује у адвокатуру, где ради од 2017. године као адвокатски приправник у адвокатској канцеларији Владимира Хомана из Београда.

Од 2018. Године ангажован је и као правни саветник генералног директора Привредног друштва „Систем – ФПС обезбеђење“ ДОО Београд.

Волонтерским радом почиње да се бави са непуних осамнаест година и од 15. фебруара 2004. године прикључује се и активно помаже у раду Канцерарије ЊКВ Престолонаследника Александра, као и Фондацији Принцезе Катарине.

Био је један од оснивача Друштва монархиста Београда 2005. године, а од 2010. прикључује се Удружењу Краљевина Србија.

У оквиру Удружења Краљевина Србија обављао је бројне функције и био на позицијама члана Извршног одбора, секретара Извршног одбора у два мандата, председника ГО Београд у два мандата. У једном мандату је био председник Надзорног одбора Удружења, као и члан Статутарне комисије.

Учествовао је и био у организацији свих догађаја и манифестација које је организовало Удружење Краљевина Србија у периоду од 2010. године до данас.