У суботу 12. јануара 2019. на Новогодишњем турниру у футсолу – Србобран 2018/19 наша екипа Г.О.Суботица Краљевина Србија – В.В. Влаховић – ИСВ – Пеђа РС Ауто тријумфовала је у финалу турнира, играном са екипом Баки Дом Плус.

   

Пред препуним трибинама спортског центра у Србобрану, после одличне и надахнуте игре, наша екипа је головима у финишу утакмице победила са 3 : 0 и освојила прво место на престижном турниру.

Голове за наш тим су дали Предраг Перовић, Дарко Сушић и Дамир Маћиженски.

Током двадесетак дана трајања турнира, наша екипа је у конкуренцији 30 тимова остварила све победе у групној фази и током елиминација.

За Краљевину Србију- В.В. Влаховић -ИСВ – Пеђа РС Ауто су играли још и голмани Дејан Кронић и Мартин Маринковић и играчи Давор Самарџић , Дражен Арваји, Немања Шћепановић, Марко Живкуцин, Немања Пековић, Филип Јакшић, Александар Ћовин и Рашо Лазетић, а под вођством селектора Александра Немчева.

Посебна признања је добио наш Предраг Перовић који је проглашен за најбољег играча турнира.

Све честитке и похвале нашим играчима на одличним играма, и постигнутом великом успеху и навијачима који су својом подршком и навијањем бодрили нашу екипу током турнира.

   

Галерија слика – ЛИНК

Комплетну галерију фотографија и извештај можете погледати на линку