Донација

Удружење Краљевина Србија је једино монархистичко удружење у Србији које делује под покровитељством ЊКВ Престолонаследника Александра. Оно је основано као невладина и непрофитна организација од стране студената Београдског Универзитета са основиним циљем повратка и промоције монархистичког облика владавине у нашој земљи. Исто тако се бавмо  очувањем српске традиције, обележавањем значајних историских датума везаних за краљевску породицу Карађорђевић и нашу земљу  у опште.  Значајна делатност Удружења јесу и културне и едукативне активности  са циљем да се омладина васпита у монархистичком духу и по узору на најсветлије српске традиције.

Битну ставку у нашем раду представља помоћ Краљевској породици и Краљевском двору у организовању и спровођењу својих активности, које на сваки начин подржавамо.

За све поменуте активности потребна су значајна средства која као непрофитно удружење које функционише на волонтерском принципу прибављамо путем чланарине од самих чланова и по основу донација.

Захваљујући доброј вољи наших чланова и пријатеља и неизмерном труду и раду активних чланова и руководства Удружења оно  функционише већ више од седам година и непрестано шири своју мрежу одбора и активности по целој Србији, региону и дијаспори.

Позивамо све људе добре воље да помогну наш даљи рад и тиме омогуће да једино Удружење под покровитељством ЊКВ Престолонаследника Александра настави и унапреди свој рад и тиме допринесемо бржем повратку уставне парламентаре монархије у нашој вољеној замљи и тиме јој омогућимо економски, културни и морални препород који заслужује и који јој је преко потребан.

Постаните део нашег тима, постаните добротвор Удружења Краљевина Србија и тиме упишите своје име у књигу историје доприносећи васпостављању монархије у Србији, на коју ће ваши потомци бити поносни.

ДОНАЦИЈЕ МОЖЕТЕ УПЛАТИТИ НА НАШЕ РАЧУНЕ КОД RAIFFEISEN БАНКЕ:

За донације из Србије, уплатом на рачун бр. 265-1630310004894-80

За донације из иностранства валута ЕУР, упутства за уплату преузмите ОВДЕ

Додатне информације могу се добити путем e-поште info@kraljevinasrbija.com