На Видовдан, 28. јуна 2018, у свечаној сали Скупштине града одржана је редовна Изборна скупштина Градског одбора Краљево Удружења Краљевина Србија, на којој је изабрано ново руководство одбора.

   

Изборном скупштином је председавао досадашњи председник ГО, господин Владан Пејковић. На почетку је интонирана извворна верзија химне „Боже правде“, а потом је поздравно писмо ЊКВ Престолонаследника Александра прочитао члан Савета Удружења, господин Срђан Ћосић.

Након тога је досадашњи председник поднео извештај о раду Градског одбора у претходном периоду. После поднетог извештаја, господин Пејковић је предложио за новог председника ГО Краљево, господина Дарка Митровића, досадашњег члана ГО Краљево.

Кандидат за председника ГО Краљево, господин Дарко Митровић, изнео је свој програм рада у наредном периоду и виђење деловања организације на локалном нивоу. Након што је изложен предлог програма рада новог ГО, прешло се на гласање за избор новог председника одбора, где је једногласно изабран предложени кандидат г. Митровић.

За чланове сталног сазиваГО изабрани су: др Драгољуб Даниловић, Владан Пејковић, Милева Терзић и Милутин Шкорић.

   

Галерија слика – ЛИНК