17.9.2017. Београд- У седишту Удружења Краљевина Србија у Београду одржан је комеморативни скуп поводом трагичне смрти уваженог члана Савета Удружења, г. Градимира Микића.

   

Са неизмерном тугом и неверицом смо примили трагичну вест да је 15. септембра 2017, у 51. години у тешкој саобраћајној несрећи изгубио живот уважени члан савета Удружења Краљевина Србија, председник општине Ранилуг, господин Градимир Микић, који је био на путу ка Сремској Митровици у којој је требао  да буде гост на манифстацији Дечији дани, истакао је г. Предраг Меденица, потпредседник Извршнoг одбора нашег Удружења, који је потом прочитао и писмо  које је породици трагично преминулог г. Микића упутио ЊКВ Престолонаследник Александар, са дубоком изјавом саучешћа и захвалношћу за беспоштедну борбу за  опстанак српског народа на подручију Косова и Метохије као и безрезервним залагањем за  повратак уставне парламентарне монархије у нашој земљи.

Присутнима се обратио и г. Милош Павковић генерални секретар Извршног одбора нашег Удружења.

Сви присутни су се могли уписати у књигу жлости која је овом приликом отворена.

За све чланове Удружења  који су имали прилику да  упознају г. Микића остаће  ненадокнадив  губитак и велика празнина у  њиховим срцима, а идеја монархије је остала  без још једног великог борца за њену обнову.

Овом приликом је још једном упућена изјава саучешћа свим члановима породице, а посебно госпођицама Мирослави и Марији Микић, пожртвованим чланицама Краљеве омладине нашег Удружења. Краљеве омладине нашег Удружења.

   

Галерија слика – ЛИНК