У прелепом амбијенту пословног центра „TQ City“ у Инђији, 31. децембра 2016. је Општински одбор Удружења Краљевина Србија из овог града поделом новогодишњих пакетића на сјајан начин завршио најуспешнију годину рада од свог оснивања. У сарадњи са Фондацијом Њ.К.В. Принцезе Катарине и Националним Саветом Рома пакетићи су, по први пут, подељени деци ромске националности са територије целе општине Инђија.

   

Пре саме поделе за малишане је приређено незаборавно дружење у Играоници „Кутак“ а након тога је г. Кристијан Марковић, првак овдашњег Позориштанцета, извео и малу представу за наше мале и драге суграђане.

Поред Фондације Њ.К.В. Принцезе Катарине и Савета Рома, Удружење Краљевина Србија се захваљује свима који су нам помогли да овој деци бар за кратко улепшамо не тако срећно детињство а то су: TQ City, играоница Кутак, Позориштанце Инђија, ђакон Саво Ждеро, Terra Production .

У изјави за медије г. Предраг Меденица, председник одбора, је изјавио: „Удружење Краљевина Србија поред своје примарне мисије, промоције предности монархистичког уређења земље, велики део својих активноти посвећује хуманитарним акцијама као што је ова и да следећи пример својих патрона Њихових Краљевских Височанстава сваке године се за најрадосније Христове празнике посебна пажња поклања деци којој нема ко да посвети бар мало пажње, а посебно смо поносни на чињеницу да су ове године изабрана деца Ромске националности, која су неправедно заборављена од многих.

Сјајној организацији целог догађаја су допринели чланови Краљеве омладине који су се одазвали у великом броју овој акцији.

   

Целу галерију слика погледајте ОВДЕ