9. новембра 2018. у препуној сали Народне библиотеке „Филип Вишњић“ у организацији градског одбора нашег Удружења, бијељинској читалачкој публици је представљена књига „Милунка Савић – ордење и ожиљци“, аутора Милана Богојевића. Ова промоција је одржана у оквиру свечаности којима се обиљежава стогодишњица ослобођења нашег града у Великом рату и уједињења са Краљевином Србијом.

    

Као уводничар, г. Бранислав Томић, предсједник Градског одбора Бијељина Удружења Краљевина Србија, захвалио је се нашем домаћину и рекао неколико ријечи о сутрашњем догађају. Аутор књиге, г. Милан Богојевић је изнио неколико података непознатих широј јавности из живота српске хероине. Такође, осврнуо је се и на друга његова дјела са истом тематиком. Поред аутора, окупљеној публици обратио је се и г. Славиша Павловић, писац неколико књига са тематиком Првог свјетског рата, док је новинар г. Марко Јеремић имао улогу модератора.

Осјећамо дужност да се у име организатора извинимо публици због одсуства господина Бранка Станковића, који није дошао из објективних разлога.

   

Галерија слика – ЛИНК

   

Bijeljina Milunka (5)

   

ТВ прилог – ЛИНК