Делегација Удружења Краљевина Србија одазвала се позиву Покрета обнове Краљевине Србије и као гост присуствовала њиховом првом Сабору одржаном у Сава центру у недељу, 15. октобра 2017. године.

   

Удружењу Краљевина Србија је указана велика част и након поздравне речи домаћина и говора уваженог академика и члана Крунског савета г. Матије Бећковића, у свечаном делу програма присутним делегатима се обратио председник Удружења Краљевина Србија г. Марио Мајсторовић.

Он је честитао руководству и члановима на избору тежег али исправнијег пута, пута правде и истине, пута који води ка Краљевини Србији, зарад наше деце и њихове будућности. Нагласио је да свом снагом треба да наставимо ка спровођењу у дело онога што су генерације пре нас сањале и да урадимо све што можемо у времену које нам је дато да демократија у Србији коначно буде крунисана јер само таква има смисла.

Поручио је да ће ПОКС у Удружењу Краљевина Србија имати искреног пријатеља и да ћемо увек своју снагу и напоре усмеравати ка заједничком циљу, док год је исти пред нама и док год има снаге у нама.

Целу галерију слика погледајте ОВДЕ