Delegacija Udruženja Kraljevina Srbija odazvala se pozivu Pokreta obnove Kraljevine Srbije i kao gost prisustvovala njihovom prvom Saboru održanom u Sava centru u nedelju, 15. oktobra 2017. godine.

   

Udruženju Kraljevina Srbija je ukazana velika čast i nakon pozdravne reči domaćina i govora uvaženog akademika i člana Krunskog saveta g. Matije Bećkovića, u svečanom delu programa prisutnim delegatima se obratio predsednik Udruženja Kraljevina Srbija g. Mario Majstorović.

On je čestitao rukovodstvu i članovima na izboru težeg ali ispravnijeg puta, puta pravde i istine, puta koji vodi ka Kraljevini Srbiji, zarad naše dece i njihove budućnosti. Naglasio je da svom snagom treba da nastavimo ka sprovođenju u delo onoga što su generacije pre nas sanjale i da uradimo sve što možemo u vremenu koje nam je dato da demokratija u Srbiji konačno bude krunisana jer samo takva ima smisla.

Poručio je da će POKS u Udruženju Kraljevina Srbija imati iskrenog prijatelja i da ćemo uvek svoju snagu i napore usmeravati ka zajedničkom cilju, dok god je isti pred nama i dok god ima snage u nama.

Celu galeriju slika pogledajte OVDE