9. juna 2013. godine, u porti crkve Svetog Nikole u selu Pasjak kraj Kruševca, članovi Gradskog odbora Kruševac Udruženja Kraljevina Srbija uručili su fudbalskom klubu „Pasjak“ poklon paket sportskih rekvizita neophodnih za redovnu pripremu ekipe.

[slideshow id=26]

Tom prilikom prisutnima se obratio predsednik GO Kruševac Udruženja Kraljevina Srbija, arh. Jovica Vujičić, koji je govorio o ciljevima i radu Udruženja. Nakon toga potpredsednik GO Kruševac gospodin Miloš Stojadinović uručio je paket sportskih rekvizita kapitenu FK „Pasjak“ Miroslavu Jakovljeviću, uz želju da im ova pomoć omogući da u sledećoj sezoni takmičenja budu još uspešniji.

Meštani ovog sela pokazali su veliko interesovanje za akcije Udruženja kao i za humanitarni rad Kraljevskog para, a nakon što su ih fukcioneri G.O. Kruševac upoznali sa ciljevima i programom rada, značajan broj njih je pristupio našem Udruženju.

G.O. Kruševac će nastaviti da pomaže sve perspektivne sportske klubove u skladu sa mogućnostima, pa tim povodom poziva sve građane i preduzetnike iz Kruševca i okoline da im se pridruže u ovoj akciji. Kontakt telefon: 062 854 31 83