11. априла 2014. године одржана је ванредна изборна скупштина општинског одбора Трстеник Удружења Краљевина Србија.

   

[slideshow id=133]

Скупштини која је одржана у канцеларији ОО Трстеник председавао је члан Извршног одбора и координатор за Расински округ м.арх Јовица Вујичић.

Господин Александар Каровић, коме је на претходном састанку поверена улога мандатара за састав општинског одбора Трстеник од стране Извршног одбора, предложио је његов састав. Чланови скупштине су подржали предлог и већином гласова изгласали председника и чланове одбора као и председника и потпредседника Краљеве омладине.

Изабрани су: председник Александар Каровић; чланови одбора: господа Душан Петровић, Драган Маринковић, Милош Обрадовић, Томислав Димитријевић, Зоран Јаковљевић, Миодраг Симић, Александар Пејчић и Ненад Милићевић; председник Краљеве омладине г-дин Филип Симоновић, и његов потпредседник г-дин Ђорђе Јовашевић.

Након тога изабрани председник општинског одбора Трстеник, господин Александар Каровић обратио се присутнима и изложио план активности за наредни период. У наставку скупштине, присутни координатор и новоизабрани председник имали су прилику да одговарају на актуелна питања чланова Удружења са подручја општине Трстеник.

Ванредна изборна скупштина општинског одбора у Трстенику, завршена је у пријатној атмосфери и са најлепшим жељама за пуно успеха у будућем раду.

Живео Краљ Александар Други, живела Краљевина Србија!