Наши пријатељи из „Краљевских новина“ излагали су своја издања на 61. међународном Сајму књига у Београду. Том приликом посетили су их и представници управе Удружења краљевина Србија.

   

Госпођа Маја Ковачевић, новинар – секретар редакције је на штанду издавачке куће „Жиравац“ на коме су биле изложене „Краљевске новине“ дочекала г. Андрију Шошића, члана Управног одбора Удружења и г. Уроша Парезановића, Генералног секретара Извршног одбора. Овом приликом су договорени наредни кораци у нашој заједничкој сарадњи. „Краљевске новине“ од свог првог броја извештавају о активностима Удружења Краљевина Србија.

Новине су поред штанда „Жиравца“ биле изложене и на штандовима  „Гласа цркве“, Архиепископије београдско карловачке, Епархије шумадијске и Министарства за дијаспору. Часопис је презентован многим истакнутим личностима из културног и јавног живота Србије, као и великодостојницима Српске православне цркве, међу којима су Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј, Његово Преосвештенство Митрополит црногорско – приморски Амфилохије и Његово Преосвештенство викарни Епископ Његове Светости и Епископ топлички г-дин Арсеније.

У новембру ће у просторијама Удружења Краљевина Србија у Београду бити организована промоција „Краљевских новина“, о чему ће више речи бити у наредном периоду.

   

Целу галерију слика погледајте ОВДЕ