Делегација Удружења Краљевина Србија дочекала је 28. маја 2018. Њихова Краљевска Височанства Престолонаследника Александра и Принцезу Катарину у Прањанима и заједно с њима испоручили помоћ и положили венац на споменик припадницима Југословенске војске у Отаџбини на Галовића пољу.

   

Делегацију Удружења су чинили господа: Марио Мајсторовић, председник, Саша Шушић, потпредседник, Андрија Шошић, члан Управног одбора, Срђан Ћосић, члан Савеета и Владан Пејковић, председник ГО Краљево.

Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина, заједно са представницима хуманитарне организације Лајфлајн Чикаго, су предали обновљену кухињу и трпезарију основној школи „Иво Андрић” у Прањанима.

Такође, присуствовали су Светој литургији у цркви Светог вазнесења Господњег и положили венце на споменик на Галовића пољу посвећен свима који су помогли извођење операције Халијард.

Донација школи вредна више од 18.000 америчких долара реализована је захваљујући хуманитарној организацији Лајфлајн Чикаго, којој је покровитељ ЊКВ Принцеза Катарина и „Три-стејт“ област Питсбурга.

   

Галерија слика – ЛИНК