30. април 2015. Велика Плана – Општински одбор Велика Плана Удружења Краљевина Србија обележио је 30. априла 2015. трогодишњицу рада.

     

Velika Plana (1)

Велику част члановима ОО Велика Плана је указао господин Предраг Марковић, члан Крунског савета који је био изасланик нашег покровитеља, Њ.К.В. Престолонаследника Александра. Господин Марковић је на свечаној церемонији прочитао поздравно писмо Престолонаследника Александра члановима одбора, у коме је између осталог речено: „Борба за бољу и лепшу Србију обавеза је коју је сваки монархиста наследио од својих предака. Поштујући нашу славну традицију, уклапајући је у тековине модерног доба, од наше отаџбине створићете боље место за живот свих њених грађана“.

 Velika Plana (44)

Гости на свечаности су били и: представници општине Велика Плана, директори јавних установа, господин Марио Мајсторовић, председник Удружења Краљевина Србија,господин Стефан Милановић, председник Краљеве омладине, господин Саша Шушић Шушић, председник Извршног одбора Удружења, као и чланови Удружења из више одбора.

На крају свечаности, председник ОО, г-дин Игор Стевановић, је поделио захвалнице заслужним појединцима.

 Velika Plana (40)

Пре свечане церемоније, представници Удружења и г-дин Предраг Марковић су се састали у згради општине са представницима локалне власти у Великој Плани и честитали им Дан општине.

Нашим саборцима из Велике Плане честитамо јубилеј, и желимо пуно успеха у даљем раду, до остварења нашег коначног циља, васпостављања Краљевине Србије!

Филм о активностима ОО Велика Плана погледајте на нашем Јутјуб каналу: https://www.youtube.com/watch?v=7OQn9l253Ww

Целу галерију слика погледајте на нашој Фејсбук страни: https://goo.gl/p203Nm