У суботу 23. јануара Удружење Краљевина Србија у сарадњи са Фондацијом Њ.К.В. Принцезе Катарине и хуманитарном организацијом Лифелине Чикаго организовало је још једну у низу испоруку слатких пакетића за децу из школа на територији општине Ранилуг и помоћ за 22 социјално угрожене породице у облику основних животних намирница и хигијенских пакета као и велику количину хране народној кухињи „Мајка девет Југовића“ на територији општине Гњилане и на тај начин усрећило више од 400 деце и потпомогли најугроженије у тим општинама на Косову и Метохији.

Циљ нам је био да за школску славу Св. Саву обрадујемо наше најмладје у јужној српској покрајни. Тим поводом Удружење Краљевина Србија успело је да прикупи више од 400 пакетица који су садржали слаткише и играчке,а у пакетићима за најмладје садржали су и  гардеробу.

Као председник Удружења Краљевина Србија морам да кажем да сам поносан на све чланове који су се несебично потрудили да ова акција буде што боље изведена.

Ипак, морам посебно да се захвалим председнику Извршног Одбора г. Предрагу Меденици као и члану Извршног Одбора г. Драгану Божицу који су идејни творци ове акције али и људи који су најзаслужнији за спровођење целе посете Космету.

Такође, велику захвалност у име Удружења Краљевина Србија али и у име нашег народа са Космета дугујемо и Фондацији Њ.К.В. Принцезе Катарине која се прикључила нашој акцији и једном великом донцијом помогла 22 најугроженије породице на територији општине Ранилуг. Такође, испоручена је и велика количина хране у народној кухињи „Мајка девет Југовића“ на територији општине Гњилане, као и играчке деци из вртића „Пчелица Маја“ у Великом Ропотову.

Гостопримство и срдачност коју смо сви ми осетили и сада као и небројано пута пре од наших дивних домаћина председника општине Ранилуг г.Владице Аритоновића И заменика председника општине г.Давора Петковића као и свих њихових сарадника али народа са којима смо се срели, дају нам снагу и вољу да наставимо са акцијама сличног карактера.

Сусрет  са најмлађима и њихова песма су били прича за себе коју је речима тешко описати, зато ћемо кроз овај кратки видео покушати да вам пренесемо део овог доживљаја.

Још једном велико хвала свима који су били део ове дивне акције.

Живео Краљ !!!

Живела Краљевина Србија!!!

Саса Шушић

Председник КС