Чланови Удружења Краљевина Србија помогли су Краљевском Двору у организацији и реализацији венчања Њихових Краљевских Височанстава Принца Ђорђа и Принцезе Фелон 15. јула 2017. и присуствовали свечаном пријему на Белом Двору.

    

Његово Краљевско Височанство Принц Ђорђе Карађорђевић и госпођица Фелон Рајман сјединили су се у светој тајни брака венчањем у цркви Светог Ђорђа на Опленцу, након чега је уприличен пријем за званице на Белом двору. Црквени обред чинодејствовао је Његово Преосвештенство Владика шумадијски Г. Јован.

Венчању Принца Ђорђа Карађорђевића, сина покојног Њ.К.В. Принца Томислава и Њ.К.В. Принцезе Линде, и Фелон Рајман присуствовало је више од 300 гостију, међу којима су домаћини Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина, деца Њихових Краљевских Височанстава Њ.К.В. Принц Наследник Петар, Принц Филип и Дејвид, Њ.К.В. Принцеза Линда, Њ.К.В. Принц Михаило и Принцеза Љубица, уметница Даница Маринковић, сестра Принцезе Катарине г-ђа Бети Румелиотис, мајка Принцезе Фелон г-ђа Елизабета Рајман, брат и сестра Принцезе Фелон г-дин Шанан Рајман и г-ђа Кери Рајман, Њ.Е. г-ђа Маја Гојковић, председница Народне скупштине, г-дин Вук Јеремић, председник ЦИРСД-а, као и бројни други гости из земље и иностранства, представници краљевских породица, дипломатског кора и јавног живота Србије.

На пријему у Белом двору Престолонаследник Александар пожелео је младенцима срећу у браку:

„Хвала вам што сте данас са нама, на овај изузетан дан када славимо брак Фелон и Ђорђа. Они су се данас заветовали да ће провести живот заједно, у љубави, слози и међусобном поштовању. Са великом радошћу наша породица жели добродошлицу принцези Фелон. Драги младенци, показујте своју љубав једно другоме сваког дана. Данас смо овде да прославимо ваш заједнички живот, који треба да буде испуњен срећом и љубављу. Фелон и Ђорђу желимо добро здравље и срећу! Живели младенци!“, рекао је Престолонасленик Александар.

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина, као и млади брачни пар, захваљују свима који су помогли у организацији венчања.

   

Целу галерију слика погледајте на ЛИНКУ

Видео – како наш Принчевски пар игра Краљево коло погледајте на нашем Јутјуб каналу на ЛИНКУ

   

   

Kr. svadba Beli Dvor