Градски одбор Суботица Удружење Краљевина Србија сарадњи са Градском управом и чланом Градског већа задуженим за спорт и омладину, г. Немањом Симовићем, организује хуманитарни КРАЉЕВСКИ ОДБОЈКАШКИ ТУРНИР који ће се одржати 24. септембра 2016. на Прозивци с почетком у 9 часова!

   

Први Краљевски турнир у мини одбојци (street volleyball) хуманитарног карактера, имаће првенствено за циљ прикупљање финансијских средстава за лечење шестогодишње Иве Звекић из Суботице, којој је у априлу месецу установљена леукемија. Она се тренутно налази на одељењу онкологије Клиничког центра Војводине у Новом Саду и прима одређене терапије, за њено даље лечење је неопходан одлазак у иностранство за шта је потребна већа свота новца.

Поред хуманитарног карактера, циљ је и развијање спортског духа, подстицање хуманости код деце и свих присутних, као и дружење.

Позивамо све људе добре воље који желе да пруже подршку читавој нашој акцији, да дођу на Прозивку (поред Габрић ћуприје) и својим доприносом барем мало олакшају пут ка лечењу наше Иве – биће постављене кутије за добровољни прилог.

У случају лошег времена турнир ће се одржати у сали Техничке школе у истом термину.

За све информације око самог турнира обратити се на телефон 065/202-55-04, Немања.

За све учеснике турнира су обезбеђене прикладне награде.

   

turnir-subotica