Gradski odbor Subotica Udruženje Kraljevina Srbija saradnji sa Gradskom upravom i članom Gradskog veća zaduženim za sport i omladinu, g. Nemanjom Simovićem, organizuje humanitarni KRALjEVSKI ODBOJKAŠKI TURNIR koji će se održati 24. septembra 2016. na Prozivci s početkom u 9 časova!

   

Prvi Kraljevski turnir u mini odbojci (street volleyball) humanitarnog karaktera, imaće prvenstveno za cilj prikupljanje finansijskih sredstava za lečenje šestogodišnje Ive Zvekić iz Subotice, kojoj je u aprilu mesecu ustanovljena leukemija. Ona se trenutno nalazi na odeljenju onkologije Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu i prima određene terapije, za njeno dalje lečenje je neophodan odlazak u inostranstvo za šta je potrebna veća svota novca.

Pored humanitarnog karaktera, cilj je i razvijanje sportskog duha, podsticanje humanosti kod dece i svih prisutnih, kao i druženje.

Pozivamo sve ljude dobre volje koji žele da pruže podršku čitavoj našoj akciji, da dođu na Prozivku (pored Gabrić ćuprije) i svojim doprinosom barem malo olakšaju put ka lečenju naše Ive – biće postavljene kutije za dobrovoljni prilog.

U slučaju lošeg vremena turnir će se održati u sali Tehničke škole u istom terminu.

Za sve informacije oko samog turnira obratiti se na telefon 065/202-55-04, Nemanja.

Za sve učesnike turnira su obezbeđene prikladne nagrade.

   

turnir-subotica