Поштовани чланови и пријатељи Удружења Краљевина Србија, обавештавамо вас да ће се IX редовна изборна Скупштина Удружења Краљевина Србија одржати 28. јануара 2017. године на Белом Двору у Београду.

   

Управни одбор Удружења је, после консултовања и добијеног одобрења од стране нашег покровитеља, Њ.К.В. Престолонаследника Александра, а у складу са чланом 21. став 5. и став 7. Статута Удружења и чланом 40. Пословника о раду Скупштине Удружења, утврдио датум и место одржавања Скупштине, упутио обавештење свим одборима и повереништвима, као и захтев за верификовањем делегата који ће бити чланови IX редовне изборне Скупштине Удружења Краљевина Србија.

Свим члановима градских, општинских и месних одбора желимо успешан рад и да изаберу најбоље, најактивније и најзаслужније представнике на једној од најважнијих скупштина у досадашњем раду Удружења.

Са снагом, пожртвованошћу и посвећеношћу које су нас до сада красиле, настављамо путем ка циљу који смо пред себе поставили уверени у коначан успех и остварење циља коме сви тежимо.

   

Живео Краљ, живела Краљевина Србија!