Poštovani članovi i prijatelji Udruženja Kraljevina Srbija, obaveštavamo vas da će se IX redovna izborna Skupština Udruženja Kraljevina Srbija održati 28. januara 2017. godine na Belom Dvoru u Beogradu.

   

Upravni odbor Udruženja je, posle konsultovanja i dobijenog odobrenja od strane našeg pokrovitelja, Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra, a u skladu sa članom 21. stav 5. i stav 7. Statuta Udruženja i članom 40. Poslovnika o radu Skupštine Udruženja, utvrdio datum i mesto održavanja Skupštine, uputio obaveštenje svim odborima i povereništvima, kao i zahtev za verifikovanjem delegata koji će biti članovi IX redovne izborne Skupštine Udruženja Kraljevina Srbija.

Svim članovima gradskih, opštinskih i mesnih odbora želimo uspešan rad i da izaberu najbolje, najaktivnije i najzaslužnije predstavnike na jednoj od najvažnijih skupština u dosadašnjem radu Udruženja.

Sa snagom, požrtvovanošću i posvećenošću koje su nas do sada krasile, nastavljamo putem ka cilju koji smo pred sebe postavili uvereni u konačan uspeh i ostvarenje cilja kome svi težimo.

   

Živeo Kralj, živela Kraljevina Srbija!