Александар Вујчић

Александар Вујчић – рођен 20.10.1994 у Пожаревцу. Удружењу је приступио 2013. год када је и основан општински одбор у Великом Градишту, где је обављао функцију председника Краљеве омладине.

По завршетку финансијског менџмента 2016. године почиње да ради у Британској компанији For Trade на анализи финансијских тржишта, где се специјализовао за аланизу цене сирове нафте на светском финасиском тржишту. Потом ради за компанију Wiener Stadtische као финансијски саветник.

Добитник је више награда и признања међу којима је и награда за најбоље урађену студију случаја на групном такмичењу у решавању студије случаја из области дигиталног маркетинга и истраживања тржишта и конкуренције.

Две године касније оснива консалтинг агенцију која се бави Пореско-Рачуноводственим пословима, као и дигиталним маркетингом. Од тада је неприкидно у предузетничким водама и често део маркетинг тимова домаћих Стартапова. Постаје члан Балкан Бизнис Центра 2018. године. Београдском одбору Удружења се прикључује 2019. године од када активно учествује у свим активностима Удружења, а 2021. постаје и члан управе Београдског одбора.