Aleksandar Vujčić

Aleksandar Vujčić – rođen 20.10.1994 u Požarevcu. Udruženju je pristupio 2013. god kada je i osnovan opštinski odbor u Velikom Gradištu, gde je obavljao funkciju predsednika Kraljeve omladine.

Po završetku finansijskog mendžmenta 2016. godine počinje da radi u Britanskoj kompaniji For Trade na analizi finansijskih tržišta, gde se specijalizovao za alanizu cene sirove nafte na svetskom finasiskom tržištu. Potom radi za kompaniju Wiener Stadtische kao finansijski savetnik.

Dobitnik je više nagrada i priznanja među kojima je i nagrada za najbolje urađenu studiju slučaja na grupnom takmičenju u rešavanju studije slučaja iz oblasti digitalnog marketinga i istraživanja tržišta i konkurencije.

Dve godine kasnije osniva konsalting agenciju koja se bavi Poresko-Računovodstvenim poslovima, kao i digitalnim marketingom. Od tada je neprikidno u preduzetničkim vodama i često deo marketing timova domaćih Startapova. Postaje član Balkan Biznis Centra 2018. godine. Beogradskom odboru Udruženja se priključuje 2019. godine od kada aktivno učestvuje u svim aktivnostima Udruženja, a 2021. postaje i član uprave Beogradskog odbora.