Добрица Милосављевић

Добрица   Милосављевић,

Рођен   6.2.1973.   године   у   Петровцу   на   Млави.   Позанимању   је   дипломирани   економиста.   Тренутно   обавља   функцију   помоћника председника општине Петровац на Млави. Члан је Удружења Краљевина  Србија од 2012. године.

Од 2015. је председник Општинског одбора у Петровцу, а од 2017. Члан Извршног одбора. Политички је активан од 1993. године. Од 2000. године учествује налокалним изборима у својој изборној јединици у Табановцу, где је седам пута за редом освајао   одборнички   мандат.   У   више   мандата   био   је   члан   Савета   Месне   заједнице Табановац и један од креатора животних услова у свом селу.

Посебно је поносан што је као   један   од   иницијатора   учествовао   у   обнови   споменика   Краљу   Александру   I Карађорђевићу, који је откривен и освештан 1995. године и чије име носи главна улицау   селу.   2002.   године   организовао   је   посету   Табановцу   ЊКВ   Престолонаследника Александра и Принцезе Катарине. Дугогодишњи је спортски радник. Посебан успехпостигао је као председник ЖРК „Слога“ Петровац на Млави, који је од најнижег ранга такмичења постао члан  Супер   А  лиге Србије  и  на   чијем  је челу   био   девет година.

Ожењен је, отац двоје одрасле деце.