Градски одбор Крушевац је 26. јануара, уручио донацију од око 500 књига, библиотеци Основне школе „Брана Павловић“ у Коњуху. Међу урученим књигама налазе се углавном издања Српске академије наука и уметности, као и наслови намењени дечијем узрасту.

На Савиндан, 27. јануара, уручени су и поклони ђацима нижих разреда у подручним одељењима у Лазаревцу и Рибару, поводом школске славе. Поклоне су уручили господин Дарко Вукићевић, председник ГО Крушевац и господин Владимир Андрејић, председник Месног одбора Лазаревац.

Поклоне ђацима подручног одељења ОШ „Велизар Станковић Корчагин“ у Рибару, уручио је господин Милан Милошевић, потпредседник Градског одбора Крушевац.

Подсећамо да је установама на територији Расинског округа, уручено преко 5.000 књига, захваљујући Музеју књига и путовања, као и Фондацији Принцезе Катарине.

Овом приликом, Вукићевић је, поред наставка акције поделе књига, између осталог, најавио и акцију уручивања хуманитарне помоћи манастирима на Косову и Метохији, као и организовање прве акције добровољног давања крви. На урученој донацији захвалила се директорка Основе школе „Брана Павловић“ у Коњуху Верица Соколовић.

Прилог Радио телевизије Крушевац можете погледати ОВДЕ.

Целу галерију слика погледајте ОВДЕ.