У организацији Општинског одбора Коцељева Удружења Краљевина Србија 07. новембра 2015, у Коцељеви је одржан други Краљевски турнир у фудбалу, који је ове године био посвећен Принцу наследнику Петру.

    

На турниру је учествовало 12 екипа из свих крајева Србије а на самом почетку турнира учеснике и публику поздравили су господин Душан Илинчић, председник општине Коцељева, господин Саша Сушић, председник Извршног одбора Удружења Краљевина Србија и ђакон Саво Ждеро потпредседник Извршног одбора Удружења Краљевина Србија за Западну Србију.

У оквиру турнира су организоване две хуманитарне акције – добровољно давње крви и акција завештања органа „Продузи живот“ .

 Koceljeva 2

Турнир је затворен у вечерњим сатима у присуству изасланика Њ.К.В. Престолонаследника Александра, господина Предрага Марковића, члана Крунског савета који је доделио пехаре и награде у име Његовог Краљевског Височанства, а присутне је поздравио и господин Марио Мајсторовић, председник Удружења Краљевина Србија.

Затварању турнира присуствовали су и народни посланик у скупштини Србије господин Верољуб Матић и председник општине Коцељева господин Душан Илинчић. Прво место на турниру заузела је екипа „Грил Пекарац“ Коцељева, друго место екипа општинског одбора Удружења Краљевина Србија из Ариља, док је трећепласирана била екипа „Раух Србија“ из Коцељеве.

 Koceljeva

После додељених награда и затварање турнира уследило је дружење свих присутних у просторијама ОО Коцељева.

Целу галерију слика погледајте на нашој Фејсбук страни: https://goo.gl/Zl5LJj