U subotu 02. jula 2016. održano je finalno veče desetog tradicionalnog Vidovdanskog turnira u malom fudbalu u Novom Žedniku pred više od 2.000 hiljade gledalaca, a pobednik ovog turnira je ekipa Gradskog odbora Subotica Udruženja Kraljevina Srbija!

   

Za prvo mesto i pobednički pehar i novčanu nagradu od 120.000 dinara su se takmičile ekipe „LPC Vila Vesta“ i ekipa „Kraljevina Srbija V.V. Vlahović“.

U uzbudljivoj i neizvesnoj utakmici u kojoj se obe ekipe imale prilike za pobedu, utakmica je završena nerešenim rezultatom 1 : 1. Penali su odlučivali pobednika turnira.

Smirenija i preciznija je bila naša ekipa „Kraljevina Srbija V.V. Vlahović“ i pobedom posle izvođenja penala sa rezultatom 4:3 osvojila prestižni pehar.

Za najboljeg strelca turnira proglašen je Stevo Kopanja, a najbolji golman turnira je Milan Sekulić, obojica iz našeg tima.

Za našu ekipu su igrali još Dako Damjanović, Nedo Nedić, Miloš Grubor, Boris i Goran Popović.

Sve čestitke našim igračima na odličnim igrama i velikoj pobedi i osvojenom peharu a navijačima zahvalnost jer su podrškom pomogli da ponovimo uspeh od prošle godine!

Celu galeriju slika pogledajte OVDE