Представници ГО Крушевац су у  уторак, 24 децембра 2013. били гости на Новогодишњем пријему за невладине организације који је приредио градоначелник Крушевца.


[slideshow id=88]

У Мозаик сали Градске управе, приређен је Новогодишњи пријем за удружења грађана и невладине организације. Гостима се обратио градоначелник Братислав Гашић, а присуствовали су и председник Скупштине града Живан Николић и заменик градоначелника Синиша Максимовић.

На пријему уприличеном у форми незваничног дружења, градоначелник се сусрео са свим активним удружењима грађана и невладиним организацијама.

Многи од њих реализовали су заједничке пројекте са локалном самоуправом, или аплицирали за средства путем пројеката, али ипак та сарадња није била на могућем и жељеном нивоу, запажања су градоначелника. Он их је позвао на већу отвореност и кооперативност, како би се што више активности реализовало заједничким снагама, а у корист грађана Крушевца.

Том приликом, честитао им је предстојеће празнике, уз жељу да наредна, 2014. година буде успешнија и плодотворнија и да контакт са Градом буде крунисан реализацијом многих идеја и иницијатива. На тај начин показали би смо потпуну спремност и праћење трендова развоја модерног, европског друштва где се увелико прихвата и егзистира широка лепеза компаративно различитих видова партнерства, а све у циљу свеукупног развоја друштва.

У име Удружења Краљевина Србија, пријему су присуствовали председник ГО Крушевац арх Јовица Вујичић и портпарол ГО Крушевац др Иван Петровић.

Присутне је музичким композицијама забављао трио Музичке школе „Стеван Христић“ из Крушевца.