Екипа Градског одбора Суботица Удружења Краљевина Србија одбранила је титулу и поново освојила Видовдански турнир у малом фудбалу који се игра у Новом Жеднику.

   

30. јуна 2017. одигране су утакмице 1/2 финала 11. традиционалног Видовданског турнира у малом фудбалу у Новом Жеднику. У репризи прошлогодишњег финала играла је наша екипа „Краљевина србија В.В. Влаховић“ против екипе „Вила веста“. У узбудљивој и неизвесној утакмици публика је уживала у мајсторијама играча оба тима. Победила је наша екипа са 1: 0 а стрелац победоносног гола је био Горан Поповић.

Сутрадан у финалу наштим је играо против екипе „Про Склад“. После одличне и ефикасне игре наш тим је победио са 6 : 2 и трећу годину узастопно освојио престижни пехар. Вече је обележио Стево Копања стрелац 5 голова док је 1 гол дао Миодраг Панић.

За екипу Краљевина Србија В.В.Влаховић играли су још и голман Милан Секулић и играчи Дако Дамјановић, Недо Недић, Милош Грубор, Борис и Горан Поповић, Веселин Губеринић и Ђорђе Целин.

Све честитке нашим играчима на одличним играма и великој победи и освојеном пехару а навијачима захвалност јер су подршком помогли да освојимо престижни трофеј!

   

Целу галерију слика погледајте ОВДЕ