Ekipa Gradskog odbora Subotica Udruženja Kraljevina Srbija odbranila je titulu i ponovo osvojila Vidovdanski turnir u malom fudbalu koji se igra u Novom Žedniku.

   

30. juna 2017. odigrane su utakmice 1/2 finala 11. tradicionalnog Vidovdanskog turnira u malom fudbalu u Novom Žedniku. U reprizi prošlogodišnjeg finala igrala je naša ekipa „Kraljevina srbija V.V. Vlahović“ protiv ekipe „Vila vesta“. U uzbudljivoj i neizvesnoj utakmici publika je uživala u majstorijama igrača oba tima. Pobedila je naša ekipa sa 1: 0 a strelac pobedonosnog gola je bio Goran Popović.

Sutradan u finalu naštim je igrao protiv ekipe „Pro Sklad“. Posle odlične i efikasne igre naš tim je pobedio sa 6 : 2 i treću godinu uzastopno osvojio prestižni pehar. Veče je obeležio Stevo Kopanja strelac 5 golova dok je 1 gol dao Miodrag Panić.

Za ekipu Kraljevina Srbija V.V.Vlahović igrali su još i golman Milan Sekulić i igrači Dako Damjanović, Nedo Nedić, Miloš Grubor, Boris i Goran Popović, Veselin Guberinić i Đorđe Celin.

Sve čestitke našim igračima na odličnim igrama i velikoj pobedi i osvojenom peharu a navijačima zahvalnost jer su podrškom pomogli da osvojimo prestižni trofej!

   

Celu galeriju slika pogledajte OVDE