Градски одбор Крушевац Удружења Краљевина Србија организовао је 1. априла 2018. излет под називом „Моравска Србија“.

    

Прочитајте извештај ГО Крушевац са овог путовања:

Градски одбор Крушевац Удружења Краљевина Србија са задовољством обавештава све чланове и пријатеље да је иза нас још један успешно реализован излет. Првог априла, заједно са нашим суграђанима и симпатизерима обишли смо неколико дестинација од верског и националног значаја.

Посетили смо Раваницу, задужбину Кнеза Лазара. Након тога смо обишли и чувени манастир Сисојевац који наши суграђани у великом броју посећују у летњем периоду будући да се у комплексу налази и базен са топлом водом и ресторан.

Манасија, задужбина деспота Стефана Лазаревића била је следећа дестинација. У манастиру, који се некад звао Ресава, налазе се мошти деспота Стефана а опасан је великим каменим зидовима од којих се истиче највећа, Деспотова кула.

За већину путника најзанимљивији призор на овом излету био је водопад Лисине, у склопу којег се налази више ресторана за ручавање и одмор туриста.

Стручни водич је помогао да путници током целог путовања добију све потребне информације у вези са местима које смо посетили а путници су имали само речи хвале за организацију излета.

Поверење наших путника оправдаћемо у што скоријем периоду на наредном заједничком путовању!

   

Галерија слика – ЛИНК