22. септембра 2013. Градски одбор Крушевaц Удружења Краљевина Србија одазвао се на позив Њ.К.В. Престолонаследника Александра II и Њ.К.В. Принцезе Катарине и посетио их у њиховом породичном дому.Том приликом ГО Крушевац захвалио се на указаној части да посети Краљевски дом, честитао годишњицу брака Њиховим Краљевским Височанствима и даривао им пригодне поклоне.


[slideshow id= 47]

Обзиром да Њихова Краљевска Височанства нису била у прилици да присуствују свечаности поводом стогодишњице од објаве Прокламације Краља Петра I у Рибарској бањи, чланови одбора су уручили за тада свечано припремљен примерак оригиналне Прокламације.
У даљем разговору, председник ГО Крушевац арх. Јовица Вујичић је предочио досадашње активности одбора које су реализоване у својству Повереништва до овогодишњег Богојављења, а од тадашње свечане Скупштине до данас и у својству Градског одбора.
Наглашен је изразито велики обим спроведених активности у тако кратком временском периоду од када је обновљен крушевачки одбор, а посебан акценат је стављен на квалитет истих и квалитет чланства којим се ГО Крушевац у кратком временском периоду сврстао у пар најбољих одбора Удружења Краљевина Србија.

Њ.К.В. Престолонаследник Александар II је са великим задовољством похвалио досадашњи рад и дао пуну подршку у даљим активностима Градском одбору у Крушевцу. Такође је изразио наду да ће Њихова Краљевска Височанства врло брзо бити у прилици да посете Крушевац и одазову се на позиве од стране Градских званичника, чланова Удружења и грађанства.