Чланови Извршног одбора Удружења Краљевина Србија посетили су 14. октобра 2014. Краљевски двор и уручили поклон Њ.К.В. Престолонаследнику Александру II поводом његовог рођендана. Како Његово Височанство није био у земљи на сам рођендан 17. јула, поклон је уручен накнадно.

    

poklon PA

Нашем патрону смо поклонили репринт Јеванђеља из 14. века. Јеванђеље се чува у манастиру Хиландар а припадало је Николи Стањевићу, властелину Њ.В. Цара Стефана Уроша IV – Душана Силног. Украсну кутију у коју је смештено Јеванђеље донирао је потпредседник Извршног одбора за Западну Србију, ђакон Саво Ждеро. Поклоњен је и албум са сликама из свих већих акција Удружења у периоду од јула 2013. до јула 2014.

Осим тога, Престолонаследник Александар је добио и посебан поклон од клуба америчког фудбала „Краљевске круне“ из Краљева, који је под патронатом Њ.К.В. Принца Александра, као и поклон монархиста из Аустралије.

Након уручења, чланови Извршног одбора су имали састанак са Краљевским паром, како би им презентовали извештај свог рада у последњих шест месеци и предочили им свој план активности до краја године.

Целу галерију слика погледајте на нашој Фејсбук страни: https://goo.gl/ce0cg9

Како изгледа албум са сликама. погледајте у албуму: https://goo.gl/CDEE18