11. juna 2014. Gradski odbor Kruševac Udruženja Kraljevina Srbija održao je konfereciju za medije na kojoj su predstavljeni novoizabrani predsednik GO, članovi GO, predsednik i potpredsednik Kraljeve omladine kao i predstavnici novoformiranih mesnih odbora u Lazarevcu, Lomnici, Pasjaku i Ribarskoj Banji.

[slideshow id=184]

Konferenciju je kraćim uvodnim izlaganjem otvorio član Izvršnog odbora Udruženja i koordinator za Rasinski okrug, arh Jovica Vujičić. Novoizabrani predsednik GO Kruševac dr Ivan Petrović predstavio je novi gradski odbor i mesne odbore, nakon čega je u opširnom izlaganju dao smernice daljeg rada GO Kruševac i najavio buduće aktivnosti odbora.

Konferenciji su pored pomenutih prisustvovali i sekretar GO Kruševac Aleksandar Ranković, članovi GO Dejan Matić i Marija Bogićević, predsednici MO Lazarevac Darko Vukićević i MO Lomnica Bojan Milovanović.

Prilog regionalne RTV Kruševac možete pogledati na Jutjub kanalu Udruženja  https://www.youtube.com/watch?v=3e6_xB6mRo8&feature=youtu.be