15. јуна 2014. године, у сали Скупштине општине одржана је оснивачка скупштина Општинског одбора Смедеревска Паланка Удружења Краљевина Србија.

     

 [slideshow id=185]

Скупштина је започела интонирањем изворне верзије химне „Боже правде“. Након тога се присутнима обратио председник привременог управног већа Удружења Краљевина Србија г-дин Марио Мајсторовић, који је окупљенима говорио о раду и активностима Удружења, као и о потреби за васпостављањем уставне парламентарне монархије у Србији и свим предностима монархистичког државног уређења.

Потом се прешло на радни део седнице у коме су изабрани руководиоци новооснованог одбора. За председника Општинског одбора Смедеревска Паланка изабран је г-дин. Зоран Милојковић, за потпредседника г-дин. Саша Станисављевић, док је за секретара изабрана г-ђа. Наталија Милојковић. Чланови сталног састава одбора су господа Томислав Младеновић, Бојан Ђорђевић и Владан Малентијевић.

За председника Краљеве омладине изабран је господин Дарко Самарџић.

По завршетку изборног дела скупштине, руководство одбора је на поклон добило значке Удружења и свечано им је уручена застава, а окупљенима се обратио и председник ОО Смедеревска Паланка, господин Зоран Милојковић, који је говорио о будућим плановима одбора.

Честитамо новооснованом одбору уз искрене жеље да наставе успешан рад на остварењу нашег циља – васпостављању Краљевине Србије!

Прилог портала „Паланка данас“ погледајте на нашем Јутјуб каналу на линку: https://www.youtube.com/watch?v=Lxw5lhKxe24 

Целу галерију слика погледајте на нашој Фејсбук страни на линку: https://goo.gl/QyAX5S