Са тугом се опраштамо од истакнуте чланице инђијског одбора Удружења Краљевина Србија која нас је трагично и, недовољно је рећи, прерано напустила у 29. години, Слободанке Жежељ.

   

Текст којим су се њени саборци из инђијског одбора опростили од ње преносимо у целости:

Последњи поздрав…

Данас смо до вечне куће испратили нашу Бобану.

Била је ове године најактивнији члан инђијског одбора Удружења Краљевина Србија, за септембарски свечани пријем спреман јој је и посебан поклон тим поводом, али њена трагична смрт је све пореметила.

Учествовала је на свим акцијама нашег одбора, била је на Првом Конгресу Удружења Краљевина Србија у Врњачкој Бањи, била је са нама на Косову, учествовала је у оганизацији Краљевог рођендана у Љукову, била је са нама на дочеку Краљевског пара у Сремској Митровици, била је на Равној Гори, активно је у свом месту радила на промоцији наше идеје и сада као гром из ведра неба нас је стигла страшна вест.

Пленила је својом позитивном енергијом, а њена велика жеља да што пре положи испит како би била слободна за акцију прикупљања потписа за обнову монархије нас је све инспирисала.

Данашња непрегледна колона и број људи који су дошли да је испрате говоре каква си особа била. 

Ми смо се поносили тобом !

Сахрани је присуствовао и председник нашег одбора Предраг Меденица који је у раку, на сандук, као последњи поздрав спустио икону Пресвете Богородице Пећке, донету недавно са Косова и Метохије.

Драга Бобана нека ти је лака црна земља…

Вечнаја памјат – Слободанка Жежељ (1987 -2016.)