Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина посетила је 10. априла 2014. Ужице, где је испоручила хуманитарну помоћ Општој болници Ужице и Дому за незбринуту децу „Петар Радовановић“, a дочекали су је чланови Градског одбора Ужице Удружења Краљевина Србија.

 

[slideshow id=130]

Њ.К.В. Принцезу Катарину дочекао је г-дин Саша Милошевић, градоначелник Ужица.

После састанка у скупштини града, уприличен је пријем у Парохијском дому од стране председника ГО Ужице, господина Душана Обућине и чланова Удружења Краљевина Србија.

Затим су сви заједно посетили Општу болницу Ужице, где је Принцеза Катарина званично уручила хуманитарну донацију вредну преко 180.000 евра, а која се састоји од операционог стола, операционе лампе, уређаја за анестезију са монитором, термокаутера и апарата за ултразвук.

Након тога, Принцеза Катарина је посетила Дом за децу без родитељског старања „Петар Радовановић“, где су јој топлу добродошлицу пожелели директор дома г-дин Драган Катић и деца, којима је уручила донацију у виду играчака и ципела, поклон „Лајфлајн Њујорк“, хуманитарне организације која под њеним покровитељством ради у Сједињеним Америчким Државама.

Удружење Краљевина Србија се овом приликом срдачно захваљује Њ.К.В. Принцези Катарини на њеном доброчинству!

Целу галерију слика можете видети на нашој Фејсбук страни на линку:

Њено Краљевско Височанство Принцеза Катарина посетила је 10. априла 2014. Ужице, где је испоручила хуманитарну помоћ…

Posted by Удружење Краљевина Србија – Kingdom of Serbia Association on Петак, 11. април 2014.