16. септембра 2013. Општински одбор Инђија Удружења Краљевина Србија обележио је другу годину успешног рада пригодном свечаношћу у својим просторијама.

[slideshow id=45]

Више стотина грађана Инђије је током дана посетило просторије ОО Инђија како би честитали јубилеј, а стигло је и више десетина телеграма честитки из Србије, Републике Српске, Аустралије и Америке, са жељама за наставком успешног рада и у будућности.

У вечерњим сатима приређен је и коктел. Пријему су поред чланова Удружења присуствовали и највиши општински функционери: помоћник градоначелника дипл.инг Српко Меденица, члан градске владе инг. Жељко Ковачевић као и више одборника из СО Инђија. Посебно задовољство је представљао и долазак уваженог српског историчара, Александра Вељића.

Председник Опшштинског одбора Инђија Удружења Краљевина Србија, господин Предраг Меденица, се присутнима захвалио на доласку, након чега је истакао како је иза инђијског одбора изузетно успешна година, набројао је све акције на којима је одбор учествовао, потсетио је и на то да су на Скупштини Удружења од стране Њ.К.В. Престолонаследника Александра II на Краљевском Двору, 26. јануара, награђени као најбољи Општински одбор у протеклој години, да би потом уручио и признања истакнутим појединцима: статуу Вожда Карађорђа Милици Бајић као најактивнијем члану одбора, књигу „Српска Круна – симбол државе и цркве“ Душану Поповићу, аутору прелепе слике српских Краљева која краси од недавно просторије одбора и плакету Удружења Краљевина Србија историчару Александру Вељићу за несебичну помоћ у раду одбора. На крају су новим члановима подељене чланске карте.