15. juna 2014. godine, u sali Skupštine opštine održana je osnivačka skupština Opštinskog odbora Smederevska Palanka Udruženja Kraljevina Srbija.

     

 [slideshow id=185]

Skupština je započela intoniranjem izvorne verzije himne „Bože pravde“. Nakon toga se prisutnima obratio predsednik privremenog upravnog veća Udruženja Kraljevina Srbija g-din Mario Majstorović, koji je okupljenima govorio o radu i aktivnostima Udruženja, kao i o potrebi za vaspostavljanjem ustavne parlamentarne monarhije u Srbiji i svim prednostima monarhističkog državnog uređenja.

Potom se prešlo na radni deo sednice u kome su izabrani rukovodioci novoosnovanog odbora. Za predsednika Opštinskog odbora Smederevska Palanka izabran je g-din. Zoran Milojković, za potpredsednika g-din. Saša Stanisavljević, dok je za sekretara izabrana g-đa. Natalija Milojković. Članovi stalnog sastava odbora su gospoda Tomislav Mladenović, Bojan Đorđević i Vladan Malentijević.

Za predsednika Kraljeve omladine izabran je gospodin Darko Samardžić.

Po završetku izbornog dela skupštine, rukovodstvo odbora je na poklon dobilo značke Udruženja i svečano im je uručena zastava, a okupljenima se obratio i predsednik OO Smederevska Palanka, gospodin Zoran Milojković, koji je govorio o budućim planovima odbora.

Čestitamo novoosnovanom odboru uz iskrene želje da nastave uspešan rad na ostvarenju našeg cilja – vaspostavljanju Kraljevine Srbije!

Prilog portala „Palanka danas“ pogledajte na našem Jutjub kanalu na linku: https://www.youtube.com/watch?v=Lxw5lhKxe24 

Celu galeriju slika pogledajte na našoj Fejsbuk strani na linku: https://goo.gl/QyAX5S