11. јуна 2014. Градски одбор Крушевац Удружења Краљевина Србија одржао је конферецију за медије на којој су представљени новоизабрани председник ГО, чланови ГО, председник и потпредседник Краљеве омладине као и представници новоформираних месних одбора у Лазаревцу, Ломници, Пасјаку и Рибарској Бањи.

[slideshow id=184]

Конференцију је краћим уводним излагањем отворио члан Извршног одбора Удружења и координатор за Расински округ, арх Јовица Вујичић. Новоизабрани председник ГО Крушевац др Иван Петровић представио је нови градски одбор и месне одборе, након чега је у опширном излагању дао смернице даљег рада ГО Крушевац и најавио будуће активности одбора.

Конференцији су поред поменутих присуствовали и секретар ГО Крушевац Александар Ранковић, чланови ГО Дејан Матић и Марија Богићевић, председници МО Лазаревац Дарко Вукићевић и МО Ломница Бојан Миловановић.

Прилог регионалне РТВ Крушевац можете погледати на Јутјуб каналу Удружења  https://www.youtube.com/watch?v=3e6_xB6mRo8&feature=youtu.be