У просторијама Удружења Краљевина Србија у Београду, 19. новембра 2016. одржана је промоција „Краљевских новина“.

   

Присутне је на почетку поздравио г. Милош Павковић, председник Градског одбора Београд Удружења Краљевина Србија, а потом је о „Краљевским новинама“ и удружењу „Кнегиња Персида Карађорђевић“ говорила уредница новина, г-ђа Маја Ковачевић.

Посебну част је учинио наш велики песник г. Љубивоје Ршумовић, који је подржао рад новина и одрецитовао своју песму „Здравицу народу српском“.

Потом се присутнима обратио г. Урош Парезановић, Генерални секретар Извршног одбора Удружења и Шеф ресора за промотивне активности Извршног одбора, који је говорио о својим текстовима које су Краљевске новине објавиле као и уопштено о текстовима о монархији из рубрике „Лични став“.

Након тога, присутни су могли да уживају у лепој песми песникиње Љиљане Браловић. Г. Раде Бакрачевић главни уредник „Штајерских новина“ је говорио о сарадњи његових новина и “Краљевских новина“ и поделио признања „Златно перо Штајерске“.

Г-ђа Маја Ковачевић је овом приликом поделила повеље Краљевских новина заслужним појединцима који су помогли њихов рад.

Промоцији су присуствоали г. Предраг Марковић, члан Крунског савета, са супругом, г. Марко Лопушина, новинар и  уредник „Вечерњих новости“ као и многи други подједнако уважени и драги гости.

Целу галерију слика погледајте ОВДЕ