Поносан сам на Краљевину Србију јер је још једном учествовала у нечему што ће се, захваљујући нашој енергији и посвећености, показати као стварање, и обнављање, тихе историје пријатељских односа два народа, оне коју стварају обични људи ван политике и медија где врло ретко, на жалост, добијају шансу.

Само они који су били на стадиону Штинца у Темишвару могли су да осете ту снагу и вољу а порука домаћина да је Краљевина Србија превазишла сва њихова очекивања у сваком сегменту, организацији, понашању, игри, ферплеју, осећању пријатељства и блискости, служи на част свима нама који смо били део овог историјског новог почетка у нашим односима.

Одушевљеност ЊКВ Принца Радуа од Румуније атмосфером на трибинама коју су направили наши чланови, плановима које смо представили везано за стварање традиције одржавања овог догађаја и целокупним деловањем представника Краљевине Србије резултирала је тиме да са великим задовољством изрази жељу да присуствује следећем мечу коме ће Краљевина Србија бити домаћин у Београду, у јуну месецу 2018. године.

Жеља нам је и циљ да, у част историјских пријатељских односа Србије и Румуније, крунисаних венчањем ЊВ Краља Александра Првог и ЊВ Краљице Марије, и наше прве међусобне утакмице одигране у тим поводом 8. јуна 1922., на 100-ту годишњицу овог догађаја 2022. године А селекције репрезентација Србије и Румуније одиграју пријатељску утакмицу на једном од наших највећих стадиона, у присуству Краљевских породица и на највишем државном нивоу.

То је оно чему тежимо и то је начин како се бори за Краљевину Србију, њену обнову у сваком човеку и промену негативне свести креиране силом, наметањем, лажима, заблудама и преварама. Дан у Темишвару показао нам је да је све могуће и да ми можемо.

Живео Краљ, живела Краљевина Србија!

Марио Мајсторовић

Председник Удружења Краљевина Србија