Ponosan sam na Kraljevinu Srbiju jer je još jednom učestvovala u nečemu što će se, zahvaljujući našoj energiji i posvećenosti, pokazati kao stvaranje, i obnavljanje, tihe istorije prijateljskih odnosa dva naroda, one koju stvaraju obični ljudi van politike i medija gde vrlo retko, na žalost, dobijaju šansu.

Samo oni koji su bili na stadionu Štinca u Temišvaru mogli su da osete tu snagu i volju a poruka domaćina da je Kraljevina Srbija prevazišla sva njihova očekivanja u svakom segmentu, organizaciji, ponašanju, igri, ferpleju, osećanju prijateljstva i bliskosti, služi na čast svima nama koji smo bili deo ovog istorijskog novog početka u našim odnosima.

Oduševljenost NjKV Princa Radua od Rumunije atmosferom na tribinama koju su napravili naši članovi, planovima koje smo predstavili vezano za stvaranje tradicije održavanja ovog događaja i celokupnim delovanjem predstavnika Kraljevine Srbije rezultirala je time da sa velikim zadovoljstvom izrazi želju da prisustvuje sledećem meču kome će Kraljevina Srbija biti domaćin u Beogradu, u junu mesecu 2018. godine.

Želja nam je i cilj da, u čast istorijskih prijateljskih odnosa Srbije i Rumunije, krunisanih venčanjem NjV Kralja Aleksandra Prvog i NjV Kraljice Marije, i naše prve međusobne utakmice odigrane u tim povodom 8. juna 1922., na 100-tu godišnjicu ovog događaja 2022. godine A selekcije reprezentacija Srbije i Rumunije odigraju prijateljsku utakmicu na jednom od naših najvećih stadiona, u prisustvu Kraljevskih porodica i na najvišem državnom nivou.

To je ono čemu težimo i to je način kako se bori za Kraljevinu Srbiju, njenu obnovu u svakom čoveku i promenu negativne svesti kreirane silom, nametanjem, lažima, zabludama i prevarama. Dan u Temišvaru pokazao nam je da je sve moguće i da mi možemo.

Živeo Kralj, živela Kraljevina Srbija!

Mario Majstorović

Predsednik Udruženja Kraljevina Srbija