У петак, 20. септембра, у пуној сали Народног музеја Краљево, Градски одбор Краљево Удружења Краљевина Србија одржао је скупштину на којој је изабрано ново руководство.

 [slideshow id=49]

Седница је почела интонирањем изворне химне Боже правде и пројекцијом филма Удружења. Потом се присутнима обратио досадашњи председник ГО, господин Саша Шушић, који је поднео извештај о раду одбора у претходних годину дана.

Председник Извршног одбора Удружења, господин Марио Мајсторовић је у свом говору похвалио досадашње активнсти краљевачког одбора и изразио жељу и уверење да ће одбор и у будућности наставити успешно да ради.

Након говора прешло се на изборни део скупштине, где је за новог председника Градског одбора једногласно изабран господин Владан Пејковић. Досадашњи председник одбора, господин Шушић му је предао дужност и убудуће ће наставити да ради на месту координатора Удружења за Рашки и Моравички округ.

Господин Пејковић се у свом поздравном говору захвалио присутнима на указаном поверењу и исказао чврсто уверење и намеру да ће и у наредном периоду ГО Краљево и даље бити један од најбољих одбора Удружења Краљевина Србија.