У недељу, 22. септембра, у већници Народног универзитета, Општински одбор Трстеник Удружења Краљевина Србија одржао је свечану скупштину поводом двогодишњице рада и постојања.

[slideshow id=48]

Седница је почела интонирањем изворне химне Божe правде, након чега се присутнма обратио председник одбора, господин Милош Маринковић. У свом говору он је исткао све акције у којима је општински одбор учествовао, пренео је планове за наредни период и захвалио се свима који су својим радом и залагањем помогли рад трстеничког одбора.

Након господина Маринковића, скупу се обратио и председник Удружења, господин Бојан Старчевић, који је честитао члановима одбора на успешном раду и пожелео им да и у будућности исто тако савесно и предано наставе борбу за васпостављање монархије у Србији.

Цео догађај пропратила је Телевизија Трстеник, која је у свом Дневнику пренела извештај са скупштине као и изјаве председника Удружења и председника Општинског одбора. Прилог можете погледати на линку https://www.youtube.com/watch?v=Uq8UwNHaomU