Gradski odbor Subotica Udruženja Kraljevina Srbija, u saradnji sa Dečjim pozorištem Subotica, je u subotu 20. februara 2016. godine organizovao treći Kraljevski bal. Sav prihod sa humanitarne predstave je bio namenjen njihovim malim sugrađanima iz školskog centra „Dositej Obradović“ u Subotici.

Glumci Dečjeg pozorišta su sa predstavom „Mi-ši-ko i Mi-ši-san“ izmamili salve oduševljenja svih prisutnih u sali. Nastavilo se sa nastupom plesnog studija „Mon Miraž“, koji su plesom i igrom pobrali sve simpatije prisutnih i napravili uvod u Kraljevski bal na koji su bili pozvani svi, da zajedno plešu i igraju na pozornici – deca zajedno sa svojim roditeljima i bakama i dekama. Prelepa slika nasmejanih roditelja i oduševljene dece ali i glimaca i plesača je nešto o čemu će se još dugo pričati.

Nakon toga sve prisutne je u holu čekalo prigodno posluženje sa Kraljevskom tortom.

Veličanstvena manifestacija i humanost svih posetilaca na delu kao pomoć deci iz školskog centra „Dositej Obradović“ koja su osim materijalih sredstava prikupljenih na trećem Kraljevskom balu dobila mnogo više, nešto što će pamtiti još dugo. Osmeh i sreća na njihovim licima je dokaz da smo u tome uspeli.

Celu galeriju slika pogledajte OVDE