Председник Удружења Краљевина Србија г. Саша Шушић и потпредседник г. Андрија Шошић посетили су у суботу и недељу 8. и 9. фебруара градске и општинске одборе у Смедереву, Пожаревцу и Великом Градишту.

   

Овом приликом упознали су одборе са даљим радом Удружења, као и плановим за 2020. годину који су одобрени од стране Њихових Величанстава. Такође су одбори изнели своје планове рада на локалу и усагласили их са општим планом Удружења.

     

“Овом посетом још једном смо се уверили у јачину Монархистичке идеје, као и у снагу Удружења Краљевина Србија у градским и општинским одборима. Драго нам је када видимо да у Србији постоје људи окупљени око Круне и око Удружења Краљевина Србија који без скривених политичких намера раде за опште добро свог народа.” , изјавио је г. Андрија Шошић потпредседник Удружења Краљевина Србија.

   

“Уверен сам да смо овом посетом успели да остваримо још бољу комуникацију која ће нам у будућности још више помоћи да учврстимо Удружење Краљевина Србија и да јединствени без подела дођемо до коначног циља а то је крунисање Његовог Величанства Краља Александра ll.“ , изјавио је г. Саша Шушић председник Удружења Краљевина Србија.

    

Галерија слика – ЛИНК