24. децембра 2014.  y oрганизацији Општинског одбора Инђија Удружења Краљевина Србија и ОКУД-а „Инђија“, у њиховом месту је одржано хуманитарно вече за помоћ обнови манастира Бешеново.

   

1 (6)

У уметничком делу програма су наступили чланови ОКУД-а„Инђија“, КУД „Милица Стојадиновић Српкиња“ из Буковца, КУД „Др Ђорђе Натошевић“ из Новог Сланкамена као и народни гуслар Марко Шћепановић из Београда. Вотитељке су биле Јована Шербеџија и Александра Андерејевић Миљановић, које су маестрално одрадиле посао.

1 (8)

Имали смо изузетну част да са нама вечерас буду и председник Општине Инђија г. Петар Филиповић, Отац Борис- старешина инђијског Храма, Отац Арсеније -игуман манастира Бешеново, Отац Стефан -игуман Манастира Велика Ремета, Отац Немања – старешина Храма у Љукову и још многи други, не мање вредни људи.

Посебно изненађење нам је приредила наша позната глумица Ивана Жигон, која је чула да одржава хуманитарни концерт и сама дошла у наш град и на крају извела неколико изузетних песама које су наишле на овације публике..

1 (15)

У име организатора захваљујемо се свима на помоћи у организацији !

Опет ниче Бешеново !

Целу галерију слика погледајте на нашој Фејсбук страни: https://goo.gl/1U2SIL